☰

Ziņas

Kiberlaikapstākļi (SEPTEMBRIS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2023. gada septembri. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī.

[] Ziņas

Domēna vārdu sistēma – interneta mugurkauls, kura drošībai jāpievērš īpaša uzmanība

Latvijas valsts koda domēnam “.lv” šogad aprit 30 gadu. Godinot šo notikumu, starptautiskajā kiberdrošības konferencē “CyberChess 2023”, kas notiks 4. un 5. oktobrī Rīgā, īpaša sesija būs atvēlēta ar domēna vārdu sistēmas drošību saistītiem jautājumiem Baltijas reģionā.

[] Aktualitātes

Bērnu drošība tiešsaistē, OUCH! septembris 2023

Mūsu bērnu dzīve šodien vairāk nekā jebkad agrāk norisinās tiešsaistē, sākot no socializēšanās ar draugiem un spēlēm līdz mācībām un izglītībai tiešsaistē. Kā gan palīdzēt mūsu bērniem izmantot tiešsaistes tehnoloģiju sniegtās iespējas pēc iespējas drošākā veidā?

[] Ieteikumi lietotājiem

Kiberlaikapstākļi (AUGUSTS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2023. gada augustu. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī.

[] Ziņas

Pieteikšanās kiberdrošības konferencei "CyberChess 2023"

Eiropas Kiberdrošības mēneša laikā, 4. un 5. oktobrī, Rīgā jau desmito reizi notiks starptautiskā kiberdrošības konference "CyberChess 2023", piedāvājot iespēju mijiedarboties un vienuviet dzirdēt pasaules un Baltijas līmeņa kiberdrošības ekspertus.

[] Pasākumi

SANS CEE kiberturnīrs 2023

SANS Institūts sadarbībā ar CERT.LV piedāvā Latvijas kiberdrošības jomas entuziastiem unikālu iespēju septembrī piedalīties bezmaksas virtuālās sacensībās - Boot-up CTF (Capture the Flag). Tā ir lieliska iespēja pārbaudīt savas prasmes un sacensties ar spēlētājiem no citām Centrālās un Austrumeiropas valstīm.

[] Aktualitātes

Kalendārs

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē