☰

CERT.LV aicina iesniegt referātus IT drošības konferencei

2014.gada 16.oktobrī ISACA Latvijas nodaļa un CERT.LV rīko ikgadējo rudens konferenci, kas veltīta IT drošības jautājumiem.

Konference paredzēta Latvijas mērķauditorijai – ISACA Latvija nodaļas biedriem, par IT drošību atbildīgajām personām no valsts un pašvaldību iestādēm, IT profesionāļiem gan no privātā, gan valsts sektora, kā arī citiem interesentiem. Plānotais konferences apmeklētāju skaits – ap 400.

Mēs Jūs aicinām piedalīties konferences programmas veidošanā un iesniegt referātus par Jūsuprāt aktuāliem informācijas drošības vai informācijas sistēmu pārvaldības jautājumiem. Konferences tēmas dalīsim četrās grupās, aicinām iesniegtos referātus pielāgot kādai no šīm tēmām:

  1. Galalietotāju izglītošanas izaicinājumi un cilvēka faktors informācijas aizsardzībā,
  2. Interneta cenzūra – politiskie, tehniskie un ētiskie aspekti,
  3. IT drošības tehniskie izaicinājumi – informācijas noplūdes riski, mobilo iekārtu drošība,    mērķēti uzbrukumi, mākoņdatošanas drošība, u.tml.
  4. IS audits, pārvaldība, risku analīze – labā prakse.

Esam gatavi izskatīt arī citām aktuālām IT drošības tēmām veltītus pieteikumus.

Ja vēlaties uzstāties konferencē, lūdzam līdz 2014.gada 1.augustam iesniegt referāta pieteikumu, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz e-pastu konference.

Svarīgi:

  1. Piedāvātās tēmas izklāsts var tikt iesniegts angliski vai latviski.
  2. Paredzamais prezentācijas laiks – 30 minūtes, ieskaitot jautājumus.
  3. Saturam jābūt oriģinālam. Konkrētu rīku apskats ir pieļaujams, ja 75% no uzstāšanās laika tiek veltīts vispārīgas pieejas un metožu apskatam un līdz 25% laika – kā definēto uzdevumu var izpildīt ar konkrēto rīku. Vairāku dažādu ražotāju rīku salīdzinājums ir pieļaujams, ja tiek izmantoti objektīvi kritēriji
  4. Konferences darba valodas – latviešu un angļu, prezentācijas slaidiem jābūt latviski vai angliski un tie jāiesniedz vismaz 5 darba dienas pirms konferences Microsoft Powerpoint, Open Document Format (ODF) vai PDF formātā.
  5. Prezentāciju materiāli tiks publicēti konferences mājas lapā. Konference var tikt ierakstīta un/vai pārraidīta tiešraidē.

Paziņojumu par Jūsu referāta iekļaušanu konferences programmā nosūtīsim uz anketā norādīto e-pasta adresi līdz 2014.gada 20.augustam.

Vairāk informācijas: www.cert.lv un www.isaca.lv

E-pasts jautājumiem: konference