☰

Arhīvs

Oktobra svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: par Eiropas Kiberdrošības mēnesi un konferenci "Kiberšahs 2018", CERT.LV iesaisti kustībā "Atkrāpies", kas vēršas pret krāpnieciska rakstura darbībām, tai skaitā arī kibertelpā, un par 6.oktobra vēlēšanām un nesankcionēto pieslēgšanās mēģinājumu CSDD reģistram. Piedāvājam iepazīties arī ar oktobrī saņemtajiem ziņojumiem - kiberstāstu izlasē.

[] Pārskati

CERT.LV darbības pārskats par 2018. gada 3. ceturksni

Publicēts CERT.LV darbības pārskats par periodu 01.07. - 30.09.2018. Pārskata periodā izplatītākais apdraudējums nemainīgi bija konfigurācijas nepilnības ar pieaugumu 5% pret iepriekšējo periodu, otrs izplatītākais bija ļaundabīgs kods ar kritumu 9%, bet trešais - ielaušanās mēģinājumi ar pieaugumu 131%.

[] Pārskati

Septembra svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: par CERT.LV aktualitātēm un dalību projektā "Latvijas kiberdrošības spēju uzlabošana", Latvijas IKT balvu "Platīna Pele 2018", kā arī iesaisti "Samsung Skola nākotnei" projektā - Skolēna digitālais IQ. Piedāvājam iepazīties arī ar septembrī saņemtajiem ziņojumiem - kiberstāstu izlasē.

[] Pārskati

Augusta svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: padomi vecākiem par bērnu drošību internetā; par krāpniekiem ar attīstītu fantāziju; kā arī par "Yandex.Taxi" lietotnes drošību. Piedāvājam iepazīties arī ar augustā saņemtajiem ziņojumiem (kiberstāstu izlase) un statistikas sadaļā - cilvēku rīcību, atrodot nezināmu zibatmiņu.

[] Pārskati

Jūlija svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: kādēļ nevajadzētu atzvanīt svešiem ārzemju numuriem; par krāpniekiem, kas apgalvo, ka zina upura paroli; kā arī par Google Chrome jaunumiem. Piedāvājam iepazīties arī ar jūlijā saņemtajiem ziņojumiem (kiberstāstu izlase) un statistikas sadaļā - CERT.LV 2017. gadā veiktās aptaujas rezultātiem.

[] Pārskati

CERT.LV darbības pārskats par 2018. gada 2. ceturksni

Publicēts CERT.LV darbības pārskats par periodu 01.04. - 30.06.2018. Pārskata periodā izplatītākais apdraudējums nemainīgi bija konfigurācijas nepilnības ar kritumu 3% pret iepriekšējo periodu, otrs izplatītākais bija ļaundabīgs kods ar kritumu 10%, bet trešais - ielaušanās mēģinājumi ar pieaugumu 500%.

[] Pārskati

Kalendārs

Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācijas ( LATA) konference “DigiVeselība 2024”

RTU «Domus Auditorialis», Zunda krastmalā 8 un tiešsaistē

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē