☰

Arhīvs

CERT.LV vadītājas vietniekam pasniegs Triju Zvaigžņu ordeni

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 33. gadadienā, 4.maijā, Valsts prezidents Egils Levits un Ordeņu kapituls par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā pasniedza Triju Zvaigžņu ordeni CERT.LV vadītājas vietniekam Varim Teivānam, ieceļot viņu par Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieku. Ordenis tiks pasniegts svinīgā ceremonijā Rīgas pilī.

[] Aktualitātes

Koordinētas ievainojamību atklāšanas process

Aicinām valsts un pašvaldību iestādes pieteikties koordinētas ievainojamību atklāšanas procesam.

[] Aktualitātes

CERT.LV dalās unikālā draudu meklēšanas pieredzē ar NATO sabiedrotajiem

Vizītē CERT.LV viesojās Dr. Marts Noorma, Kopējā kiberaizsardzības izcilības centra (CCDCOE) direktors un Pulkvedis V.G. Kirsteins no Kanādas Bruņoto spēku Latvijas Kaujas grupas štāba. CERT.LV dalījās iegūtajā unikālajā pieredzē par to, kā sadarbībā ar partneriem tiek veiktas draudu meklēšanas operācijas.

[] Aktualitātes

Valdība apstiprina Latvijas kiberdrošības stratēģiju līdz 2026. gadam

Ministru kabinets apstiprināja Aizsardzības ministrijas izstrādāto stratēģijas projektu „Latvijas kiberdrošības stratēģija 2023.–2026. gadam”, kas definē galvenos nacionālās kiberdrošības politikas rīcības virzienus, raksturo Latvijas kiberdrošības situāciju, kā arī identificē nākotnes izaicinājumus.

[] Aktualitātes

Par TikTok izmantošanu

CERT.LV ir sagatavojusi TikTok un citu lietotņu tehnoloģisko un ne-tehnoloģisko risku apkopojumu, bet, pārskatot ierīču drošības politiku iestādēs, CERT.LV aicinātu nekoncentrēties tikai uz TikTok izmantošanu, lai izveidotā politika būtu ilgtspējīga.

[] Aktualitātes

Latvija kopā ar sabiedrotajiem veikusi IKT sistēmu draudu meklēšanas operāciju

Latvijas Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija CERT.LV ir veikusi plašu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju draudu meklēšanas operāciju, lai identificētu uzbrucēju klātbūtni Latvijas kritiskās infrastruktūras sistēmās.

[] Aktualitātes

Kalendārs

Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācijas ( LATA) konference “DigiVeselība 2024”

RTU «Domus Auditorialis», Zunda krastmalā 8 un tiešsaistē

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē